Announcement

Collapse
No announcement yet.

فایل دامپ xcruiser xdsr585hdr

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• فایل دامپ xcruiser xdsr585hdr

سلام.
    به فایل دامپ xcruiser xdsr585hdr احتیاج دارم.
    لطفا اگر کسی داره بگه باتشکر

Originally posted by saeid_flash View Post
    سلام.
    به فایل دامپ xcruiser xdsr585hdr احتیاج دارم.
    لطفا اگر کسی داره بگه باتشکر

رفع مشکل بوت XDSR685HDR |XDSR515HDR |XDSR585R (راه حل آخر)

1-در صورتی که رسیور در حالت بوت قرار دارد یا در این مرحله ریبوت می شود ابتدا باید روش ریکاوری را تست نمایید.
    در مواردی ممکن است این مشکل با ریکاوری حل نشود.

در این حالت طبق روش زیر عمل نمایید;
    ابتدا نرم افزار 1.6.0 و در صورت عدم رفع مشکل نرم افزار 1.6.11 را با روش force install نصب نمایید.​

لینک 1

لینک 1

​نصب نرم افزار به روش Force Install

کاربرد;
    نصب نرم افزار یا فایل ریکاوری در صورت هنگ کردن رسیور و عدم امکان ورود به منو جهت ریست و ریکاوری رسیور

- نرم افزار مورد نظر را دانلود و آنزیپ نمایید.سپس نام نرم افزار را به update تغییر دهید.
    - فرمت یا پسوند نرم افزار را تغییر ندهید و پس از تغییر نام باید یک فایل به نام update.ird داشته باشید.
    - فایل update.ird را بدون تغییر نام و بدون اینکه داخل پوشه ای باشد به فلش مموری منتقل و به رسیور متصل کنید.
    - فیش آداپتور را از آن جدا کنید.
    - دکمه +CH روی ریموت کنترل را بصورت *مداوم و ممتد* فشار دهید و در همین حالت فیش آداپتور را وصل نمایید.با مشاهده uPdt ریموت کنترل را رها و منتظر باشید تا نصب انجام شود.​

توجه:
    - از نصب بی دلیل یا بازگشت به نرم افزارهای ذکر شده خودداری نمایید.
    - از این روش تنها برای حل مشکل بوت استفاده نمایید.
    - پیش از نصب، فلش مموری را فرمت FAT کنید.
    - ترجیحا از فلش مموری های با ظرفیت کمتر از 32GB استفاده کنید.
    - پیش از نصب، انواع کانکتورها نظیر لن، یو اس بی وایفای، گیرنده دیجیتال را جدا کنید.​
    Last edited by مهدی مرندی; 18-04-2025, 12:13 AM.

Comment

سلام.فایل هارد emmc هر دو مدل 585 plus و 585 smart box تست شده و سالم دارم..اما چون حجم فایل بالاست و ارسال فایلهای حجیم در هر شرایطی ریسک اینو داره که موقع آپلود نقص پیدا کنه زیاده..پس بهترین راه اینه که فایل روی یه هارد emmc نو اوریجنال ریبال شده واستون رایت و ارسال کنم..و فقط کافیه شما آی سی به درستی یر جاش بنشونید و تمام..اگه تعمیرکار باشین و مهمتر از همه تو ریبال کردن آی سی های bga تجربه و تخصص داشته باشین حتی یک هزارم درصد مشکلی پیش نمیاد و دستگاه بصورت کاملا استاندارد بالا میاد و کار میکنه..اما اگه تخصصی و تجربه ای سی های bga ندارین پیشنهاد میشع مین برد دستگاه ارسال کنید خودم واستون انجام میدم

@Afbiiiiii

آیدی تلگرام

همراه
      09132811997

Comment

Working...
      X