Announcement

Collapse
No announcement yet.

اپ ریموت کنترل

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• اپ ریموت کنترل

سلام یه سوال داشتم من این برنامه Air sync remote Z روی گوشی نصب کرده بودم و خیلی هم کارایی واسم داشت الان چند وقت هست تلفن همراهم رو عوض کردم اما متأسفانه هرچه خواستم که این برنامه رو نصب کنم میگه که با گوشی سازگار نیست آیا برنامه دیگری جایگزین شده لطفا راهنمایی کنید با تشکر

Originally posted by Arash1397 View Post
    سلام یه سوال داشتم من این برنامه Air sync remote Z روی گوشی نصب کرده بودم و خیلی هم کارایی واسم داشت الان چند وقت هست تلفن همراهم رو عوض کردم اما متأسفانه هرچه خواستم که این برنامه رو نصب کنم میگه که با گوشی سازگار نیست آیا برنامه دیگری جایگزین شده لطفا راهنمایی کنید با تشکر
    سلام
    با آخرین نسخه اندروید تست کردم کار میکنه
    شما HiTVRemote تست کنید

Comment

• Doust
      Doust commented
      Editing a comment
      سلام گوشی من s24 ultra هستش برنامه Air sync کارنمیکنه وبرنامه HiTVRemote درگوگل برای گوشی من نبود لطفا قایل APK آنرا درسایت قراردهید.باتشکر

لینک دو برنامه
    MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.

MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.

Comment

• Doust
      Doust commented
      Editing a comment
      سلام مجدد هیچکدام نصب نشدند

سلام وقت بخیر چرا این برنامه ها هیچ کدوم نصب نمیشه قبلا تو گوشی داشتیم الان گوشی اندرویدش رفته بالا میگه با گوشی شما سازگار نیست
    باتشکر

Comment

Working...
    X