Announcement

Collapse
No announcement yet.

مشکل روی بوت ماندن کروز 420 بعد از خاموش کردن از سوییچ پشت

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• مشکل روی بوت ماندن کروز 420 بعد از خاموش کردن از سوییچ پشت

درود بر شما کروز hd420 دارم که هر وقت ریسیور رو از برق میکشم بعد از روشن کردن مجدد روی بوتلودر میمونه و بالا نمیاد تا زمانی که با لودر فایل فلش دامپ ریسیور رو با کابل تزریق کنم این مشکل فقط در صورت قعطی برق یا کشیدن ریسیور از برق یا خاموشی از سوییچ پشت یا برق رفتن پیش میاد والا تا زمانی که برق ریسیور قطع نشه کاملا پایدار و بدون مشکل بوت میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

درود بر شما سرور انلاین ایکس کروزر جهت دانلود انلاین پلاگین ها کار نمیکنه و قطع هست لطفا ادرس جدید رو اعلام کنید ممنون

Comment

Originally posted by 741252 View Post
      درود بر شما سرور انلاین ایکس کروزر جهت دانلود انلاین پلاگین ها کار نمیکنه و قطع هست لطفا ادرس جدید رو اعلام کنید ممنون
      سلام

سرور آنلاین مدل های لینوکسی چندین سال فعال نیست.
      پلاگین ها باید دستی نصب کنید.

Comment

Originally posted by 741258 View Post
        درود بر شما کروز hd420 دارم که هر وقت ریسیور رو از برق میکشم بعد از روشن کردن مجدد روی بوتلودر میمونه و بالا نمیاد تا زمانی که با لودر فایل فلش دامپ ریسیور رو با کابل تزریق کنم این مشکل فقط در صورت قعطی برق یا کشیدن ریسیور از برق یا خاموشی از سوییچ پشت یا برق رفتن پیش میاد والا تا زمانی که برق ریسیور قطع نشه کاملا پایدار و بدون مشکل بوت میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون
        احتمالا مشکل از خازن های تغذیه است که باید چک بشه اگر مشکلی نبود باید ایسی فلش تعویض بشه.

Comment

سلام ایا هنوز میشه از 420 استفاده کرد؟ پلاگین و....

Comment

Originally posted by med977 View Post
            سلام ایا هنوز میشه از 420 استفاده کرد؟ پلاگین و....
            بله برای شبکه های hd و sd مشکلی نیست.
            ولی شبکه های hevc نمی تونید ببینید.

Comment

Working...
            X