Announcement

Collapse
No announcement yet.

آموزش استفاده از شیرینگ رایگان رسیورهای 4k اکسکروزر

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• آموزش استفاده از شیرینگ رایگان رسیورهای 4k اکسکروزر

تمامی رسیورهای 4K اکسکروزر دارای 90 روز اعتبار رایگان شیرینگ XSCam می باشند.
    در صورتی که رسیور خود را بتازگی تهیه و از اشتراک خود استفاده نکرده اید مراحل زیر را انجام دهید.

روش صحیح نصب پلاگین XSCam

در منوی سیستم ریکاوری Delete all plugin data بزنید.

Click image for larger version  Name:	XCRUISER_06432020.jpg Views:	1 Size:	49.8 KB ID:	186

رسیور را ریبوت کنید.(ری استارت)
    وارد منوی پلاگین شده و دکمه آبی را فشار دهید.اکنون وارد سرور آنلاین خواهید شد.
    از سرور آنلاین صرفا اولین پلاگین را نصب و استارت کنید.

Click image for larger version  Name:	XCRUISER_06417613.jpg Views:	1 Size:	61.5 KB ID:	187

روی پلاگین اوکی کنید. در منوی باز شده دو بار دکمه اوکی را بزنید.
    پس از خروج از پلاگین با دکمه قرمز در حالت اتو قرار دهید.​

آقای حسام عزیز آیا این امکان برای اونهایکه این دستگاه را قبلا گرفته اند هم شامل میشه؟

Comment

Originally posted by azareei View Post
      آقای حسام عزیز آیا این امکان برای اونهایکه این دستگاه را قبلا گرفته اند هم شامل میشه؟
      سلام
      در صورتی که از دوره 90 روز استفاده کردید باید تمدید کنید
      ایدی پلاگین به ایمیل azcamultra@gmail.com ارسال کنید.

Comment

من هنوز از دوره 90 روز استفاده نکرده ام

Comment

Originally posted by azareei View Post
          من هنوز از دوره 90 روز استفاده نکرده ام
          از زمان اولین اتصال به برق یکسال فرصت فعال سازی دارید در غیر این صورت اعتبار 90 روز باطل خواهد شد.

Comment

سلام ..من چند روزی هستش دستگاه رو خریداری کردم آپدیتش کردم به ورژن v1.6.68 ولی لیست پلاگین رو برامم ظاهر نمیکنه کسی پچ این ورژن رو داره

Comment

Originally posted by Meysam View Post
              سلام ..من چند روزی هستش دستگاه رو خریداری کردم آپدیتش کردم به ورژن v1.6.68 ولی لیست پلاگین رو برامم ظاهر نمیکنه کسی پچ این ورژن رو داره
              سلام
              نرم افزارها به ترتیب از کانال تلگرام دانلود کنید و نصب کنید
              سرور انلاین فقط با اخرین نسخه نرم افزاری کار میکنه.

Comment

سلام دوست عزیز وقت بخیر، من تازه رسیورایکس کروزر 785 خریداری کردم، نرم افزار 1.7.0 بصورت انلاین نصب کردم و بعد نرم افزار 1.7.76 نصب کردم، ریست فکتوری انجام دادم و بعد کانال یابی کردم، و بعد در منوی سیستم ریکاوری Delete all plugin data زدم و ریستارت کردم.
                میخام پلاگین XSCam نصب کنم ولی در قسمت پلاگین دکمه آبی میزنم هیچی بالا نمیاد.چرا سرور آنلاین قطع است؟
                ونحوه نصب برنامه اندروید و دسته PS4 و پلاکین های دیگه چ کارایی داره ممنون میشم توضیح بدین. باتشکر
                و اینکه شبکه های کدگذاری بیس مثل tv varzesh و football تاجیکستان و رزش3 باز نمیشه چجوری باز کنم؟
                Last edited by saeed_bnd07; 20-02-2026, 02:25 AM.

Comment

Working...
                X